راه‌اندازی خط 4 رقمی سیپ ترانک: کاهش هزینه‌ها و سهولت در برقراری تماس

راه‌اندازی خط 4 رقمی

اگر به دنبال راه‌اندازی خط 4 رقمی سیپ ترانک و آشنایی با جزئیات این فرایند هستید، حتما ادامه مطلب را دنبال کنید. خط پنج رقمی SIP Trunk یک تکنولوژی گسترده و کاربردی جهانی است که مخابرات به تازگی عرضه آن به متقاضیان را آغاز کرده است. این سرویس مزایای بسیاری برای شرکت‌ها و مراکز اداری داشته و ضمن کاهش هزینه‌ها، فرایند برقراری تماس را بسیار راحت‌تر خواهد کرد. به عنوان مثال شما با استفاده از خط تلفن ۵ رقمی سیپ ترانک می‌توانید بین ۳۰ تا ۹۰ تماس همزمان با کیفیت داشته باشید.

این سرویس کاملاً با نرم‌افزار تلفن گویای مرکز تلفن ویپ سازگار است و دردسر و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. برای خرید سیپ ترانک در هریک از انواع چهار یا پنج رقمی باید ضمن فراهم کردن مدارک لازم، از طریق شرکت مخابرات اقدام کنید. راه‌اندازی خط ۵ رقمی سیپ ترانک نیز کار چندان سختی نیست و طی حداکثر دو روز انجام می‌شود. برای این منظور می‌توانید از کارشناسان مرکز راه‌اندازی شبکه در سانا ارتباط پردیس کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با جزئیات خط ۵ رقمی سیپ ترانک و نصب و راه‌اندازی آن از شما دعوت می‌کنیم به ادامه مطلب توجه کنید.

 
راه‌اندازی خط 4 رقمی سیپ ترانک: کاهش هزینه‌ها و سهولت در برقراری تماس
 

فرایند راه‌اندازی خط 4 رقمی سیپ ترانک

اولین گام برای بهره‌مندی از مزایای خط سیپ ترانک این است که درخواست دریافت این سرویس را در مخابرات منطقه خود به ثبت برسانید. مدت زمان مشخصی حدود دو ماه طول می‌کشد تا خط به شما واگذار شود. پس از واگذاری خط ۵ رقمی سیپ ترانک، تیم کارشناسی مرکز سانا ارتباط پردیس به آدرس شما مراجعه می‌کنند.

اگر تلفن گویا داشته باشید، فرایند نصب در کمتر از دو روز به پایان رسیده و به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید. در غیر این صورت خط دریافتی شما در پروسه اداری به مرحله بایگانی رسیده و دردسرهای زیادی پیش رو خواهید داشت. فرایند نصب و راه‌اندازی خط ۵ رقمی سیپ ترانک به شکل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری انجام شده و هر مرحله نیاز به تجهیزات خاصی دارد که در ادامه آن‌ها را معرفی خواهیم کرد.

 

تجهیزات سخت‌افزاری نصب خط 4 و 5 رقمی سیپ ترانک

برای نصب و راه‌اندازی خط ۵ رقمی سیپ ترانک نیاز به تجهیزات ویژه سخت‌افزاری است. پیش از هر چیز شما به یک مودم .biz (دات بیز) نیاز دارید. این مودم خط دریافتی تلفن را به شبکه متصل کرده و اهمیت بسیاری در فرایند نصب و استفاده از خطوط سیپ دارد. توجه داشته باشید که مودم دات بیز شما باید از حالت‌های Bridge پشتیبانی کند و در مود Mode حالت ESM قرار داده شود.

مودم‌های پیشنهادی مخابرات برای این منظور شامل Cisco سیسکو، Huawei هوآوی، iTas آی تاس و sntu هستند. پس از تهیه مودم، کافی است باقی مراحل را به کارشناسان زبده مرکز سانا ارتباط پردیس محول کنید. همکاران ما با تجربه‌ای که در زمینه راه‌اندازی ویپ دارند، به شما کمک می‌کنند که فرایند نصب و راه‌اندازی خط ۵ رقمی سیپ ترانک را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

 

سیپ ترانک چیست؟

سیپ ترانک یا همان Sip Trunk در واقع نوعی پروتکل ارتباطی است که امکان انتقال چندین تماس را به صورت همزمان بین سوییچ مخابراتی با سانترال، سرور VOIP یا IP PBX فراهمی می‌سازد. به بیان واضح‌تر می‌توان گفت که ترانک sip یک ارتباط پر ظرفیت بین دستگاه سانترال و یا سرور voip مشترک و سوییچ‌های مخابرات است. خط ۵ رقمی سیپ ترانک از نظر ظرفیت تماس همزمان با همان شرایط ۳۰ کانال به مشترکین اعطا می‌شود. یعنی مشترک روی ترانکی که از مخابرات تهیه می‌کند می‌تواند ۳۰ تماس همزمان برقرار نماید.

بد نیست بدانید که پروتکل sip مخفف Session Initiation Protocol و به معنی پروتکل برقراری نشست یا شروع جلسات است. این پروتکل به عنوان محبوب‌ترین پروتکل استاندارد خانواده voip شناخته شده و بیشتر تجهیزات مخابراتی مرتبط با ویپ از آن استفاده می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راه‌اندازی خط ۵ رقمی سیپ ترانک می‌توانید با ما تماس بگیرید.

 

چرا باید از خط ۵ رقمی سیپ ترانک استفاده کرد؟

تا به اینجا با کلیت خطوط تلفن سیپ و نحوه نصب و راه‌اندازی آن‌ها آشنا شدید. شاید این سؤال برایتان پیش آمده باشد که اصلاً چرا باید از این خطوط استفاده کرد؟ باید بدانید که خط ۵ رقمی سیپ ترانک که روی بستر شبکه LAN یا همان فیبر نوری ارائه می‌شود، مزایای بسیاری برای شما خواهد داشت. به عنوان مثال با استفاده از این سرویس دیگر ناچار به پرداخت هزینه‌های هنگفت برای تهیه سخت‌افزار FXO نخواهید بود.

از طرفی شما با خطوط SIP Trunk صوت بسیار با کیفیت‌تری در هنگام مکالمه خواهید داشت. دیگر مزیت استفاده از خط ۵ رقمی سیپ، هزینه کمتری است که در مقایسه با خطوط E1 دارد؛ یعنی چیزی حدود ۲۵ درصد ارزان‌تر. قابلیت جابجایی و عدم نیاز به سخت‌افزار گران‌قیمت برای برقراری ارتباط نیز از جمله مزایای این سرویس پیشرفته جهانی به شمار می‌روند.

 
از نمونه شرکت‌ها و مراکزی که در استان البرز خط 5 رقمی سیپ ترانک آن‌ها توسط شرکت مهندسی سانا ارتباط پردیس راه‌اندازی شده است می‌توان به شرکت‌های ذیل اشاره کرد:

شرکت کولان سل (شماره پنج رقمی: 34055-026)

آموزش آنلاین شطرنج آریا (شماره پنج رقمی: 36136-026)

شرکت توزین توان سنجش (محک (شماره پنج رقمی: 33136-026)

شرکت تک نما (شماره پنج رقمی: 34137-026)

مؤسسه زبان نصیر (شماره پنج رقمی: 36177-026)

شرکت ایمن‌سازان اوان (O one) (شماره سیپ ترانک تل سی: 34050100-026)

مرکز تعمیرات مهندس کمالی (1669)

اتو گالری صمد شکراللهی: 34144026 

شرکت بیمه‌ای با بیمه: 35118-026

شرکت بهینه‌ساز: 32012-026

شرکت کیمیا کشت تهران: 44908-026

مؤسسه حقوقی عماد: 32624-026

کافه خرید شهر: 32019-026

باتاب: 67356-021

ساجیران: 43870-021

اطلس طلایی ایرانیان

آداک بهین نیرو: 34156-026

سامانه 124 استان البرز

 شرکت JMVet Group جاجرود: 34147-021

 

نصب خطوط ۵ رقمی TELL۳۰

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *