سانا ارتباط پردیس

طراحی اجرا و نگهداری شبکه های ارتباطی مخابراتی

قیمت نهایی : تومان
سانا ارتباط پردیس

طراحی اجرا و نگهداری شبکه های ارتباطی مخابراتی

قیمت نهایی : تومان

poe چیست و کاربرد آن در دوربین های مدار بسته تحت شبکه IP

poe چیست و کاربرد آن در دوربین های مدار بسته تحت شبکه IPReviewed by سانا ارتباط پردیس on Oct 3Rating: 5.0IPقابلیتی است که در بعضی وسیله ها مانند دوربین مدار بسته که یکی از اجزای اصلی سیستم مدار بسته شبکه است,مورد استفاده قرار میگیرد.در واقع با این عمل وسیله دیگر نیاز به تامین تغذیه مجزا خواهد داشت.و صرفا با استفاده از همان کابل شبکه متصل شده به آن,هم اتصال خط دیتا و هم تغذیه برای آن تامین خواهد شد.برای مثال در اینجا با توجه به اینکه هدف ما تمرکز بر روی دوربین مدار بسته است,چنانچه از دوربینی دارای پی او ایی(poe) استفاده گردد دیگر نیازی به فراهم کردن تغذیه و آداپتور جدا برای دوربین نخواهد بود.و صرفا با همان کابل متصل شده به آن,تغذیه مورد نیاز برای راه اندازی دوربین مدار بسته نیز تامین خواهد شد.

poe چیست و کاربرد آن در دوربین های مدار بسته تحت شبکه IP

دوربین های دارای poe

poe یاpower over ethernet

قابلیتی است که در بعضی وسیله ها مانند دوربین مدار بسته که یکی از اجزای اصلی سیستم مدار بسته شبکه است,مورد استفاده قرار میگیرد.در واقع با این عمل وسیله دیگر نیاز به تامین تغذیه مجزا خواهد داشت.و صرفا با استفاده از همان کابل شبکه متصل شده به آن,هم اتصال خط دیتا و هم تغذیه برای آن تامین خواهد شد.
برای مثال در اینجا با توجه به اینکه هدف ما تمرکز بر روی دوربین مدار بسته است,چنانچه از دوربینی دارای پی او ایی(poe) استفاده گردد دیگر نیازی به فراهم کردن تغذیه و آداپتور جدا برای دوربین نخواهد بود.و صرفا با همان کابل متصل شده به آن,تغذیه مورد نیاز برای راه اندازی دوربین مدار بسته نیز تامین خواهد شد.
لازم به ذکر است که در صورت بهره وری و استفاده از دوربین شبکه با قابلیت POEباید حتما سوییچ یاNVR نیز از این قابلیت حمایت کند.
معمولا هزینه و قیمت دوربین مدار بسته دارای POEاز دیگر انواع آن که فاقد این قابلیت باشند بیشتر است و این امر در مورد ان وی آر یا سوییچ های دارای POE نیز صادق است.معمولا دوربین هایی که دارای poe هستند دارای یک سوکت تغذیه مجزا نیز هستند تا بتوان در صورت فقدان سوییچ شبکه یا NVR و POE دار با تامین تغذیه از یک پاور مجزا آن ها را راه اندازی نمود.

دوربین مدار بسته تحت شبکه IP دارای POE

این دوربین ها ی مدار بسته علاوه بر روشن شدن با ولتاژ۱۲ ولتی می توانند با کابل شبکه از طریق سویچ POE نیز روشن شوند. دوربین های POE برای سهولت کابل کشی استفاده می شوند و نیازی به برق ندارند. اما قیمت سویچ های POE باعث شده که کمتر در پروژه های کوچک از این تکنولوژی بهره ببریم.

دوربین مدار بسته تحت شبکه IP بدون POE

این دوربین های مداربسته با ولتاژ ۱۲ ولت روشن شده و اگر به سویچ POE وصل شوند روشن نمی شوند ولی دوربین نیز آسیب نمی بیند.
NVR های مجهز به سویچ POE: این NVR ها جدیدا وارد بازار شده که دارای پاور ۴۸ ولتی برای راه اندازی دوربین های تحت شبکه POE با تعداد پورت های مکفی می باشد.
دوربین در حالت DHCP باید قرار گیرد تا به این نوع NVR ها وصل شود.
در نظر داشته باشیم که حداکثر طول کابل شبکه برای دوربین ها را طبق استاندارد کارخانه رعایت کنیم تا مشکلی در نصب پیش نیاید.
در NVR های دیگر ابتدا باید IP دوربین را تغییر دهیم و هم رنج NVR قرار دهیم.

آموزش نصب دوربین تحت شبکه به NVR

نصب دوربین تحت شبکه به NVR کار بسیار ساده ای است بیشتر NVRهای امروزی plug and play هستند و با وصل کردن دوربین به آنها شما می توانید تصاویر را به سادگی ببینید.

آموزش نصب دوربین تحت شبکه به کامپیوتر

برای نصب دوربین مداربسته به کامپیوتر روش های متفاوتی با توجه به انواع برندهای دوربین مداربسته وجود دارد. سعی می کنیم دراینجا روش کلی نصب این دوربین ها را آموزش دهیم.
۱-ابتدا نرم افزار NETSCAN با نرم افزار مشابه را در کامپیوتر خود نصب کنید.
۲-(در صورت POE نبودن سوئیچ ) دوربین ها را به منبع تغذیه متصل کنید.
۳-دوربین را از طریق کابل شبکه به سوئیچ متصل کرده و سوئیچ را به کامپیوتر متصل کنید.
۴-با استفاده از نرم افزار NETSCAN یا IP Finder شما می توانید آدرس IP دوربین خود را مشاهده کنید.
۵-آدرس IP تمامی دوربین ها را به رنج آدرس موجود در شبکه تغییر دهید.
۶-نرم افزار CMS یا PCNVR مرتبط با دوربین ها را بر روی کامیپوتر نصب کنید.

ONVIF دوربین مداربسته چیست؟

دوربین های مداربسته تحت شبکه که در اوایل مورد استفاده قرار می گرفتند دارای محدودیت برند بودند یعنی اینکه اگر در سیستمی مثلا از برند سامسونگ استفاده می شد.بایستی تمامی قطعات استفاده شده اعم از دوربین و دستگاه NVR یا ویدیو سرور از برند سامسونگ می بودند.
لذا برای حل این مشکل و محدودیت استانداری ساخته شد تحت عنوان ONVIF پس ONVIF استانداری است که توسط کمپانی ها و فعالان اصلی دوربین های مدار بسته تحت شبکه ساخته شده است.
به طور کلی وظیفه این استاندارد هماهنگ ساختن تمامی برندهای سیستم های مدار بسته تحت شبکه با یکدیگر است. این استاندارد به ما کمک می کند که در دوربین مدار بسته تحت شبکه در صورتی که دستگاه ضبط کننده از یک برند و دوربین از برند دیگری باشد. و یا در دوربین مدار بسته از چندین نوع برند دوربین استفاده شده باشد بتوانند همدیگر را شناسایی و به یکدیگر متصل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X